ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΥΛΗΒΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΕΙΣ ΒΕΡΜΟΝΤ  U.S.A.2009 ΠΑΡΑ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ  ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΜΨΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ
.ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛ΄ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ,ΒΑΠΤΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΟΞΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΜΟΝΤ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ .

ΑΝΑΣΤΑΣΗ 2011 ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
HOLY MONASTERY OF THE ELEVATION OF THE HOLY CROSS 
9 CROSS ST. GUILDFORD NSW 2161 SYDNEY AUSTRALIA 
ΜΕΤΟΧΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝ ΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΙΩΣΗΦ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΙΣ ΒΕΡΜΟΝΤ  ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΔΡΑ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝ ΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΜΕΤΟΧΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πλαταμώνος κ. Σεραφείμ
Στις 30/01/2009 π.ε. 12/02/2009 ν.η. η Αγία και Ιερά Σύνοδος της Ελληνικής Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αρχιεπισκοπής Αμερικής π.ε. εψήφησε ομοφώνως τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Αγιοαρχαγγελίτη δια την πλήρωση της θέσεως του Επισκόπου Πλαταμώνος.
Αμέσως μετά δόθηκε το μικρό μήνυμα υπό του εψηφισμένου Επισκόπου αποδεχόμενος την πρόταση της Ιεράς Συνόδου και ορίσθηκε ημέρα της χειροτονίας η 01/02/2009 π.ε. 14/02/2009 ν.η.
Το Σάββατο στις 01/02/2009 π.ε. 14/02/2009 ν.η. στην πανυγηρική Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα η εις Επίσκοπον Χειροτονία του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σεραφείμ Αγιοαρχαγγελίτου. Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Μιχαήλ, ο Σεβασμιώτατος  Αντιπρόεδρος της Ιεράς Συνόδου και Μητροπολίτης Συλληβρίας και Ν. Αγγλίας κ.κ. Θεόφιλος,Καί Ιερείς απο την Ελλάδα,Αγιον Όρος, Ρωσσία,καί Αμερικη.
Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Με τήν  υπ’ αριθμόν 6 ἀποφάσεως τῶν ἁγίων ᾿Αρχιερέων τῆς ῾Ιερᾶς ἡμῶν Συνόδου της Ιεραποστολικής Αρχιεπισκοπής Αμερικής προήχθη είς Μητροπολίτη Καισαρείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΕΞΟΔΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Στις 15/12/2008 π.ε. 28/12/2008 ν.η. ημέρα Κυριακή εκοιμήθη ο Μακαριστός Μητροπολίτης Καμπανίας Κυρός Βασίλειος.Ο Μακαριστός ήταν παράδειγμα προς μίμησιν δια όλους του Αρχιερείς και Ιερείς για το μέγα φιλανθρωπικό του έργο. Άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς πάντα. Ναρκωμανείς, άποροι, φυλακισμένοι, έβρισκαν παρηγοριά συμπόνια και συμπαράσταση από τον αείμνηστο αδελφό μας. Το σπίτι του πάντα ανοικτό στον οποιονδήποτε είχε ανάγκη. Κατά την διάρκεια της ζωής του δεν δίστασε να κατέβει από τον θρόνο του Επισκόπου στο πεζοδρόμιο, για να μοιράσει ένα κομάτι ψωμί, για να πει λόγο παρηγορητικό σε όποιον το είχε ανάγκη.

Η εξόδιος ακολουθία ετελέσθη εις τον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Νίκαιας την Τετάρτη 18/12/2008 π.ε. 31/12/2008 ν.η. υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Μιχαήλ μετά Συνοδικών Αρχιερέων,και πλήθους Κληρικων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου